صفر تا 100 انتخاب نام دامنه مناسب برای سایت

انتخاب نام دامنه مناسب ؛ اولین گام شروع ورود به اینترنت

همانطور که میدانید امروزه بیشتر مردم قبل از خرید هر چیزی اعم از آنچه برای ناهار بخورند تا لباس عروسی خود ، به اینترنت سر می زنند. . اگر یک کسب و کار دارید و مشکلی از مردم حل می کنید برای رشد و توسعه خود به دنیای آنلاین ورود کنید. دروازه ورود به اینترنت راه اندازی سایت است.

در شرایطی که شما برای کسب و کار خود می خواهید یک سایت طراحی کنید. از گام های اولیه راه اندازی سایت انتخاب نام دامنه است. اگر شما مبتدی باشید ممکن است اصطلاحاتی مربوط به دامنه خیلی فنی و پیچیده به نظر برسد.  این مقاله اطلاعاتی درباره نام دامنه، چگونگی انتخاب دامنه متناسب با کسب و کار، نحوه ثبت دامنه و برخی دیگر از اصطلاحات مربوط به دامنه‌ را با شما به اشتراک می گذارد.

اگر سایت را یک ساختمان پر از اطلاعات در نظر بگیریم، نام دامنه آدرس این ساختمان تلقی می شود. دامنه از نام و پسوند تشکیل شده است. بهترین مزیت دامنه، تقویت برند و کمک به مخاطبان برند برای دسترسی به کسب و کار می باشد.

نام دامنه چیست؟

نام دامنه در واقع آدرس فیزیکی سایت شماست. نام دامنه ترکیبی از حروف، اعداد و نمادهایی است که شخص در مرورگر برای دسترسی مستقیم به یک آدرس وب سایت تایپ می کند.

دامنه ها چگونه کار می کنند؟

برای اینکه بفهمیم چگونه نام های دامنه کار می کنند، نگاهی می اندازیم به اینکه وقتی آن را در مرورگر خود وارد می کنید چه اتفاقی می افتد:

  • هنگامی که یک نام دامنه را در مرورگر وب خود وارد می کنید، مرورگر شما نام دامنه را از سرورهای سیستم نام دامنه ( DNS) جستجو میکند.
  • درخواست برای یک سرور DNS انجام می شود و اگر آدرس در آنجا یافت نشد، به سرور دیگر منتقل می شود.
  • سرور DNS که اطلاعاتی در مورد آدرس IP دارد، آن را به مرورگر باز می گرداند.
  • مرورگر اطلاعات مربوط به سایت را از سرور میزبان دامنه درخواست می کند.
  • هنگامی که سرور میزبان داده ها را ارسال می کند، مرورگر وب آن را به یک صفحه وب تبدیل می کند که کاربران می توانند از آن بازدید کنند.

تاریخچه دامنه ها

قبل ترها برای جستجو در اینترنت می بایست یک سری عدد را به خاطر می سپرد و هنگام جستجو در مرورگر وارد می کرد که تقریباً به خاطر سپردن آنها غیرممکن بود. در حال حاضر، دامنه ها برای مرور اینترنت ضروری هستند و به ما راهی ساده برای به خاطر سپردن وب سایت های مورد علاقه خود می دهند.

نام های دامنه به یک آی پی اشاره می کنند. تصور عدم وجود دامنه ها خیلی دردناک است. در این صورت ما باید آی پی سایت حفظ می کردیم و در صورت نیاز به سایت مورد علاقه ی خود با آی پی آن بازدید انجام می دادیم. نام دامنه، کاربر های سایت را از این مشکل بزرگ نجات داد.

پسوندهای دامنه

پسوند های دامنه ها انتهایی ترین بخش دامنه می باشند. در واقع پسوند ها در دامنه بعد از آخرین نقطه قرار می گیرند. به همین خاطر، به عنوان پسوند دامنه نیز شناخته می‌شود.

هر دامنه از سه بخش اصلی زیر تشکیل شده است :

  • زیر دامنه
  • دامنه میانی
  •  پسوند دامنه (TLD)

اصلی ترین دسته بندی پسوندهای دامنه‌ :

  •  gTLDs ( Generic Top Level Domains)  : مثل Com، Net، Org
  •  ccTLDs ( Country code Top Level Domains) : مثل Ae، Ir، Fr
  •  NewTLDs ( New Top Level Domains) : مثل Gallery، App، Club

انواع معروف ترین پسوند دامنه ها

نام دامنه مخاطب را مستقیماً به وب سایت شما هدایت می کند. پسوند سایت شما می تواند اطلاعات جامعی از نوع سایت شما در اختیار علاقمندان قرار دهد. انتخاب یک پسوند دامنه مناسب برای هدف و نام تجاری سایت شما، می تواند در موفقیت کسب و کار آنلاین نقش اساسی داشته باشد.

پسوند Com :

آشناترین پسوند در بین تمام پسوندهای دامنه است، که آن را برای اکثر وب سایت ها مناسب تر می کند. از نظر فنی مخفف “تجاری” است که برای اکثر سایت‌های وب اعمال می‌شود.

پسوند Net :

برای کسب‌وکارهای از نوع شبکه، مانند ارائه‌دهندگان خدمات ایمیل یا اینترنت، ایجاد شده‌اند.

پسوند org :

معمولاً برای یک سازمان، انجمن یا گروه غیرانتفاعی یا عمومی بکار می رود.

پسوند Co :

این یکی مخفف “شرکت” است که بزرگترین کاربران خود را به تجارت تبدیل می کند.

پسوند Io :

گزینه ای است که برای وب سایت ها و صفحات فرود برنامه های موبایل و رایانه است.

پسوند app :

برای استفاده برنامه‌ها در نظر گرفته شده است.

پسوند info :

برای سایت‌هایی که منابع اطلاعاتی را ارائه می‌کنند، مانند اطلاعات گردشگری برای یک منطقه یا منابع کارمند در یک سازمان، بهتر است.

پسوند Inc :

معمولاً، مشاغل ثبت‌شده این افزونه را انتخاب می‌کنند، اگرچه برای هر کسی باز است.

پسوند Biz :

یک وب سایت را به عنوان یک تجارت، معمولاً آنلاین، نشان می دهد.

پسوند Icu :

یک مخفف محبوب اینترنتی است که مخفف عبارت I see you است. ممکن است هنوز این افزونه را در وب مشاهده نکنید، اما یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های نام دامنه جدیدتر است.

دامنه خوب برای کسب و کار های آنلاین چه ویژگی هایی دارد ؟

امروزه بازار اینترنت مملو از وب سایت ها شده است و انتخاب بهترین دامنه برای یک وب سایت بسیار دشوارتر از قبل است. با میلیون‌ها دامنه ثبت‌شده در اینترنت، یافتن بهترین نام برای یک سایت جدید هر روز سخت تر می‌شود، اما همانطور که می‌گویند، اگر دیدگاه متفاوتی داشته باشید، ایده‌ها کم نیست.
شما تنها چیزی که نیاز دارید یک نام متفاوت است. نام دامنه در طراحی یک وب سایت بسیار مهم است، زیرا نه تنها سایت شما را در معرض دید عموم قرار می دهد، بلکه می تواند در نگاه اول تبلوری از ماهیت برند و کسب و کارتان باشد. من چند نکته را با شما در میان می گذارم تا به شما در انتخاب یک نام دامنه خوب و کارآمد کمک کند و به شما در ایجاد وب سایت کمک کند.دانستن معیار های لازم برای انتخاب دامنه مناسب با برندتان بهترین کمک برای کسب و کار های نوپا باشد. با هم تعدادی از مهمترین نکات لازم برای انتخاب دامنه مرور کنیم.

  •  نام دامنه خوب کوتاه و کمتر از 12 حرف است.
  •  حتی الامکان به دنبال پسوند com باشید. مردم معمولا پسوندهای متفاوت را نگاه نمیکنند و فکر میکنند این سایت ها کلاهبردار هستند.
  •  علامت دَش (-) را در نام دامنه خود به کار نبرید همچنین از اعداد و کاراکترهای اضافی استفاده نکنید.
  •  تلفظ و هجای کلمات نام دامنه شما باید ساده باشد. نام دامنه باید به راحتی در ذهن افراد ماندگار شود.
  •  از پسوندهای رایج و متداول جهت انتخاب نام دامنه استفاده کنید.
  •  نام منحصر به فردی انتخاب کنید که برندسازی روی آن امکان‌پذیر باشد. یک نام خلاقانه به خوبی می تواند توجه مخاطبان را جلب کند و تصویر برند کسب و کار در ذهن مخاطبان حک کند. بنابراین بهتر است نام دامنه شما با نام برندتان یکی باشد.

تمام نکات بالا، در صورت رعایت صحیح، به شما کمک می کند، نام دامنه مناسبی برای برندتان انتخاب کنید. توسعه دهندگان، طراحان و نویسندگان خوب کارهای متفاوتی انجام نمی دهند، اما مطمئنا همان کار را متفاوت انجام می دهند.

نحوه ثبت دامنه در سرویس دهنده های دامنه

ثبت دامنه را با ثبت نام در سرویس دهنده دامنه و هاست شروع کنید. میتوانید با ابزارهای سرویس دهنده دامنه بررسی کنید که آیا نام دامنه مورد نظر شما هنوز در دسترس است یا خیر. زمانی که دامنه مورد نظرتان انتخاب کردید و از اصطلاحا باز بودن دامنه مطمئن شدید. مراحل ثبت دامنه را در سرویس دهنده ادامه دهید. بعد از اینکه دامنه به نام شما ثبت شد. به راحتی با ابزار های whoise  می توانید از به نام بودن دامنه مطمئن شوید.

حتما زمان بروزرسانی دامنه به عنوان یادآوری مهم در جایی ثبت کنید. بعد از اتمام زمان دامنه ، طی مراحلی دامنه از دسترس شما خارج و افراد دیگر می توانند دامنه را ثبت کنند.
دامنه های محبوب اغلب گران تر هستند و ممکن است قبلاً گرفته شده باشند. اگر دامنه مورد نظر شما در دسترس نباشد، برخی از سرویس دهنده ها گزینه های دیگری ارائه می دهند. همه ی پیشنهادات را بررسی کنید و در آخر بهترین دامنه ممکن برای کسب و کار آنلاین خود را انتخاب کنید.

آیلاوب

آیلاوب

آیلاوب در زمینه طراحی و توسعه نرم افزار دارای تجربه ی 10 ساله می باشد. رصد هر لحظه ی بازار و نیاز های کسب و کار های موجود، باعث پیشرفت آیلاوب و مشتری های آن شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای درخواست مشاوره یا سفارش طراحی وب سایت، می توانید از طریق فرم زیر اقدام نمایید.

بعد از اینکه فرم پر کردید، کارشناسان آیلاوب در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. ما هیچ کمکی از علاقمندان دریغ نخواهیم کرد.